FAQ

Veelgestelde vragen

Bedankt voor de interesse in ons product. Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen.
Voor verdere informatie verzoeken wij u om contact op te nemen via info@fruitleather.nl

A. Wij kunnen momenteel Fruitleather vellen maken met de afmeting 40 x 60 cm. Dit is gelijk aan 0.25 vierkante meter.

A. Wij bieden de mogelijkheid om materiaal te verven in de gewenste kleur en te bedrukken met de beschikbare prentplaten. Deze service wordt aangeboden bij bestellingen met minimale aankoop van 20 vellen.

A. Wij bieden samples aan in onze webshop. 

A. Wij focussen ons op de productie van materiaal. Ontwerpers en bedrijven kunnen ons materiaal gebruiken om de gewenste producten mee te maken. Wij maken en verkopen geen producten zoals schoenen, tassen, stoelen etc.

A. Al ons materiaal wordt geproduceerd in ons werkruimte in Rotterdam.

A. Wij brengen een waterbestendige coating aan op Fruitleather vellen.Dit maakt het materiaal beter bestendig tegen de invloeden van water. Wij adviseren om het materiaal niet voor een langere tijd in aanraking te laten komen met water. Wij willen graag informeren dat zodra in het materiaal wordt gesneden, de snijlijnen niet meer waterbestendig zijn. Wij leveren natuurlijke was via onze webshop om de snijlijnen waterbestendig te maken.

A. Wij hebben in het verleden veel geëxperimenteerd met verschillende fruitsoorten. Tijdens deze experimenten hebben wij gezien dat mango’s goed werken in ons huidige werkproces. Dit is de reden dat wij in deze fase alleen vellen produceren gemaakt van afgedankte mango’s.

A. Wij kunnen momenteel circa 50-70 vierkante meter produceren.

A. Voor de productie van onbewerkt materiaal gebruiken wij verschillende natuurlijke toevoegingen. Wij leveren materiaal met verschillende soorten textiel op de achterkant van het materiaal gelamineerd. Één van deze dragers is een textiel gemaakt van polyester. Wij raden aan de materiaal specificaties te bekijken alvorens u een bestelling plaatst.

A. Fruitleather Rotterdam is de enige distributeur en producent van Fruitleather wereldwijd. Wij zijn een brand to brand bedrijf en voeren directe onderhandelingen met de bedrijven waarmee wij werken. Wij zijn nog niet op zoek naar officiële distributeurs.